S'abonner

Connection

Cordon Jack 3.5 Stereo Male vers 2 XLR Femelle - 3m

Cordon Jack 3.5 Stereo Male vers 2 XLR Femelle - 3m

Usually used to connect audio devices together. Used when connecting a computer speaker out to a hi fi s audio in phono inputs. Also can be used to connect a videos or camcorders audio out phonos to the audio in on a PC. 3.5mm Jack headphone jack to two rca phonos plugs Nickel plated connectors.

3M 3.5mm 3.5 Jack PC To 2 Phonos RCA Cable Lead Hifi

Suitable for domestic and professional audio equipment. Perfect to connects a jack headphone socket to speaker systems and docks for high quality low loss playback. Slim low profile design that allows the jack to connect to recessed sockets.

kenable Slimline Pro 3.5mm Jack To Jack Stereo Audio Cable Lead Gold 3M

pro snake Adapter Cable XLR - Mini Jack – Thomann UK

3 STAR BWM 0300, Balanced Cables, Ready Made Cables

Headphone Cable 4-Pin Mini XLR to 3.5mm Jack (3m, Purple and Black

kenable 3.5mm Stereo Jack (PC/Laptop) to XLR Male (Mixer/Speaker) 2m

3.5mm to Twin XLR Cable Stereo Aux Jack to 2 x XLR Male Laptop to

VisioSound high performance audio cables have been developed to offer unrivalled audio signal transmission for discerning sound engineers and

3.5mm Stereo TRS Mini Jack to Twin 2 x Male XLR Lead/Audio Signal Cable 3m

Compatibility: MEIRIYFA 1/8 inch female to dual XLR female cable connects devices with 3.5mm jack, such as Phones, iPod, MP3 player, tablet, laptop, or voice recorder, to a mixing console or speaker. Applies to computers, MP3s, DVDs, CD players, televisions, radios and amplifiers, speakers transmit their audio signals. Excellent Sound: Heavy-duty and high-density shielding for effective EMI and RFI suppression and flexibility ensures high-quality audio transmission without static or pop-up.

MEIRIYFA Dual XLR To 3.5mm Jack Microphone Cable, 1/8 Female To Dual XLR Female Adapter Microphone Cable, 3.5mm Stereo TRS To Dual XLR Female

SENNHEISER 502456 CABLE-H-X3K1 Copper, for HMD26-II, HME26-II-P48

AV Link 3.5mm Stereo Jack - 2x Male RCA Phono 1.2m - Accessories

Maplin Premium 3.5mm 4 Pole Jack Extension Cable - Black, 3m